EMAL korraldab seminari "Maastikuarhitekt riigist riiki"


Seminaril "Maastikuarhitekt riigist riiki" räägitakse maastikuarhitektide tööst väljaspool kodumaad. Oma muljeid ja kogemusi jagavad nii need, kes on õppinud Eestis aga suundunud kaugemale, kui ka need, kes hariduse omandanud mujal ja täna töötavad Eestis.

Seminaril otsitakse riigist riiki liikunud maastikuarhitektide abiga vastuseid küsimustele: Milline on erialamaastikul rahvusvahelise liikumise tegelik olukord? Millised on väljaspool Eestit töötavate Eestist pärit maastikuarhitektide kogemused? Kuidas hindavad olukorda Eestis need, kes siia tulnud? Kuidas kutsesüsteem Euroopa Liidus reaalselt toimib? Mis põhjusel oma riigist lahkutakse?

Esinejad on väljaspoolt Eestit töötavad/töötanud Eestist pärit maastikuarhitektid ja siia mujalt tööle tulnud.

Peaesinejaks on rahvusvahelisel tasandil maastikuarhitektide riikidevahelise liikumise töögruppi juhatav Michael Oldham, kes ka ise on mitmetes riikides töötanud.

Esinejad: Edgar Kaare, Rea Sepping, Kreete Lääne, Polina Palo, Friedrich Kuhlmann, Liis Moor, Kairi Meos, Sirle Salmistu, Epp Kesküla Erard, Laurent Erard, Liina Metsaots, Bruno Marques, Remi Kübar.

Ettekanded on eesti või inglise keeles ilma tõlketa.


Üritus toimub 26. septembril algusega kell 11.00, Tartu Loomemajanduskeskuses, Kalevi 17.

Info: teele@kobras.ee

NB! Registreerimise tähtaeg 22. september rea@maastikuarhitekt.ee


Värskeid uudiseid saad jälgida EMALi facebooki lehelt!




Eelmine
EMALi ja EMÜSi suvepäevad Piirissaarel 15.-16.08
Järgmine
ÜLDKOOSOLEK 2015

Lisa kommentaar

Email again: