Ragne: "Midagi halba sellest ju tulla ei saa"

Sellel postitusel on 6 vastust

EMÜSiga liitusin üsna esimese kursuse alguses. Tol hetkel ei teadnud ma Seltsist suurt midagi, kuid kuna mu kursakaaslane ütles, et “davai läheme!,” siis mõtlesin, et miks ka mitte! Midagi halba sellest ju tulla ei saa ja täitsin avalduse ära. Ja ei tulnudki. 

Seltsi kuulumine on ideaalne kombinatsioon sõpruskonnast ja erialasest eneseväljendusest. Esimesel aasta osalesin ma lihtliikmena pea kõigil juhatusekoosolekutel (toim. hiljem nimetati ümber EMÜSi koosolekuteks) ning olin abiks ürituste planeerimisel ja korraldamisel. Järjest enam julgesin ka oma sõna sekka öelda ning avastasin, et on imeline tunne kui minu enda väljapakutud mõttest saab midagi suuremat. Pean oluliseks mainida, et tol hetkel tekitas ka tunnitöö esitlemine klassis, minus tahet sealt lihtsalt ära joosta. 

Teisel aastal otsustasin kandideerida juhatusse. Kuna interneti kodulehekülje peatoimetaja ametikoht oli juhatuse väline, siis et olla ka juhatuses, kandideerisin lisaks välissekretäri ametikohale. Mõne kuu pärast toimusid EMÜSi struktuuris suured muutused ning varasemad ametikohad nimetati ümber. Jätkasin juhatuses kommunikatsioonijuhina. Ma võin julgelt väita, et see oli üks mu parimatest otsustest. Varasemalt olin ma kõige sellega kokkupuutunud sama palju kui iga teine aktiivselt sotsiaalmeedia kanaleid kasutav noor.

Tänu ametile sain ma rohkem aimu sotsiaalmeediavõrgustike telgitagustest, võimaluse luua täiesti uus kodulehe kuva, leida viise, kuidas seltsi tegemisi rohkem esile tõsta, kuidas meid “reklaamida,” lisaks andis see mulle ka võimaluse edasi tegeleda oma hobi - fotograafiaga. Olles kommunikatsioonijuht, on kõige olulisem hoida problem solving attitude, kui üht pidi ei saa, siis tuleb leida teine viis, et oma mõte ikkagi teoks teha. Kuna tegemist on pidevalt areneva valdkonnaga, siis iga järgmise postitusega on võimalik teha midagi enamat, proovida midagi uut, leida viise teha võimatut.  

Nende aastate jooksul olen ma leidnud endas kindluse korraldada üritusi, viia läbi konkursse ja kampaaniaid. Ja mis kõige tähtsam, olen leidnud rõõmu, millegi uue proovimises. Elu muutub igavaks, kui teha vaid neid asju, mis on juba selged. Tuleb teha vigu ja neist õppida. Õpitut kasutada ning uuesti proovida. Vaid nii tunned seda ärevust ning rahulolu, kui midagi õnnestub. Kui kõik oleks lihtne, ei tunneks me selle saavutamisest rõõmu. Ja kui teha midagi uut, siis miks mitte pannes end proovile just kommunikatsioonijuhina.


Ragne Nikkel

EMÜSi interneti kodulehe peatoimetaja / välissekretär 2017, kommunikatsioonijuht 2018-2019

Eelmine
Liisi: "kodu koolis"
Järgmine
Koosolek 13.05.19

6 vastust

LlBQcnyAzbxjfgVW azQRbWvC, 22. august 2020
YqgovLHXFPSwt FNCvUfqVcjbD, 22. august 2020
osrPwvVyxnO JnskTpahAoWLXm, 3. august 2020
tlCIQaKmeNDXSJ fzgZxLRBCDeGdk, 3. august 2020
qrZJwEVBuFIpeA KOZlcTwCjdH, 30. juuni 2020
CrRNHuSMZp xjrQAkivCaJ, 30. juuni 2020

Lisa kommentaar

Email again: