Lillefestivali aia rajamine ja Tallinna külastus - Sweco ja Extery

EMÜSi aktviisemad liikmed said sellel nädalal päris palju aega veeta Tallinnas. Nädala alguses ehitasime 3 päeva Tornide väljakul Lillefestivali aeda - "Väljasõit rohelusse". Neljapäevaks aga oli organiseeritud projekteerimisettevõtte Sweco ja välimööbli tootja Extery kontori külastus.

Lillefestivali aia rajamine "Väljasõit rohelusse"
Kontseptsioon:
Pere sõiduauto on saanud kohaks, kus möödub suur osa perekeskis veedetud ajast. Mitmetele
vaba-aja veetmise võimalustele eelnevad lühemad või pikemad sõidud autos, seda eriti kaugemaid looduskauneid kohti külastades. Vahest pakub juba teekond ise meile huvitavaid
vaateid mõneti traditsioonilises maastikukäsitluses ignoreeritud teepervede ja kraavide näol; ilma, et peaks lahkuma oma istmelt ja pereauto tuttavlikust turvalisest miljööst.
Kutsume sind avastama metsikusest ja adaptatsioonist inspireeritud aeda. Maastik, millest tavaliselt suurel kiirusel möödume, on seekord esindatud staatilisena meil erinevate teepervedel ja kraavides levinud kiiresti kohanevate taimedega.






ROHKEM PILTE MEIE GALERIIS

Sweco ja Extery kontorite külastus
Juba hommikul külastasime Sweco Projekt AS-i Ülemiste linnakus. Meile tehti ettekanne Sweco ettevõtte kohta, tutvusime kontori ja seal töötavate inimestega ja uurisime praktika omandamise võimalusi. 


Seejärel tegime kiire jalutuskäigu läbi lähedal asuva Ülemiste city pargi, mis on projekteeritud maastikuarhitektuuribüroo Kivisilla OÜ poolt. 

Peale lõunat oodati meid külla Extery OÜ-sse.  Meid ootas kaetud laud ja massiivne laadung kasulikku informatsiooni Eestis toodetud kauni välimööbli kohta.




EMÜS tänab väga soojade ja põnevate vastuvõttude eest!


Eelmine
Piknik "Mäng õues" EMYSI SYNKAR X ENTERCELLAR
Järgmine
ELASA 2017 sõpruskohtumine

Lisa kommentaar

Email again: